Kirsti - Hudpleier og makeupartist på essens


                Mine favoritter!

           Laura Mercier, Candleglow foundation & concealer and highlighter.


Med disse to produktene får du en fantastisk og naturlig glød til huden. Concealeren har dobbel funksjon så den både dekker og highlighter. Dette gjør at du skikkelig får åpnet opp rundt øynene, og ser fresh ut hele dagen og kvelden. Den er i tillegg super cool å bruke på kinnbenene oppå din foundation, så du får fremhevet konturene i ansiktet. Huden din vil synes super sund og frisk, og du vil stråle!

Bare minerals, Lash domination ink liner. Blink Blink ;)

Få den perfekte liner på øyet med denne ink liner fra Bare minerals. Det er en

Liner alle kan bruke, den er super lett og påføre, du kan gjøre lineren både bred og smal så den matcher både øyenform og din personlige stil og så får du den flotte sorte intense fargen, der skaper max fokus på øynene. Trekk gjerne lineren litt ut, eller "wing it" til denne spesielle anledningen for å få et sexy touch ;)


Jet Set Sun, tan in a can.

Få huden din til å gløde! Det er fantastisk for et quick fix til huden på de områder som blir synlige i den nye kjolen din.  

Spray Jet Set Sun på brystet, skuldre, armer og legger før du går ut, og huden din vil gløde opp og stråle av energi!  Den er Amazing på date nights!Glo minerals, Cream glaze crayon (heirloom)

Ønsker du kysseklare lepper til Valentine? Da MÅ du ha Cream glace crayon fra Glo minerals, den er super lett å påføre, sitter bra på og det følger med en spisser som sitter fast på lokket, kan det bli mer enkelt? 

Min favoritt farge er heiloom, som fremhever rosa fargen i dine lepper, så du får creamy, myke og fyldige lepper.  Denne crayon er et MUST for meg!