Essential Beauty Kit - akne & uren hud

By essens Essential Beauty Kit - akne & uren hud

Tilgjengelighet: Utsolgt

1300 kr

999 kr

Våre terapeuter har lang erfaring med hud og har her satt sammen basisprodukter fra forskjellig merker for å få et optimalt starterkit for en hud som sliter med akne og urenheter.

Uren hud og akneutsatt hud trenger egne produkter for å klarne opp og få frem en sunn, ren og glødende hud. Vi har her satt sammen produkter på tvers av serier for å gi deg den aller beste mulighet til å hjelpe huden hjemme!

Inneholder:

  • PCA Skin Blemish Control Bar
  • Exuviance Blemish Treatment Gel
  • Dermalogica Active Moist 50ml

Ung hud og akne er vanlig og svært utbredt. Akne er ufarlig, men det kan likevel være en stor belastning og føre til dårlig selvtillit. Det er genetikk og hormoner trigget av puberteten som gjør at det produseres mer olje i huden, dette kan blande seg med hudceller og danne ”propper” som infiseres med bakterier som kan hovne og som til slutt blir til et utbrudd. Porene ser ofte også større og grovere ut og hudormer kan være synlige.

Vi har satt sammen 3 geniale produkter som hjelper den unge huden med å håndtere oljeproduksjonen og også noe som virker som en SOS-gel når kvisen allerede er på vei.

Vanlig feil mange gjør når huden begynner å bli fet og uren er å starte med alt for aggressive produkter. For grov peeling og for kraftig rens forsterker bare hudens oljeproduksjon og gjør problemet enda større. Viktig er det at huden renses riktig, at bakterier fjernes og at og talgpropper løses opp. I tillegg trenger faktisk også en fet hud noe fukt og fett, og det har vi tatt med i dagkremen.

Blemish Control Bar fra Pca skin er en fantastisk rensebar/såpe som dyprenser og klarner huden, den er også svært egnet å bruke på kroppen. Inneholder bl.a. 2% salisylsyre og Eukalyptus som bidrar til å rense dypt, roe ned og virker naturlig antiseptisk. I tillegg vil den over tid roe ned rødhet slik at huden ser klarere og jevnere ut i tonen.

Blemish Treatment Gel fra Exuviance er nødhjelp på tube. Når man ser/kjenner at det brygger opp til en kvise eller utbrudd skal man med en gang smøre på et tynt lag av gelen. Kraftige virkestoffer jobber i kombinasjon med å roe ned utbrudd og også til dels forhindre det. Poren renses og bakteriedrepende ingredienser gjør at utbruddet kan forhindres eller minimeres. Sannsynligheten for arr og misfarginger reduseres.

Active Moist 50ml fra Dermalogica er en svært lett og tilnærmet oljefri dagkrem som passer utmerket for en ung hud. Ingenting i denne kremen vil være med å trigge til utbrudd og urenheter. Huden får også viktige næringsstoffer og fuktighet og vil så være med å stabilisere fukt/fettbalansen i huden.

Bruksanvisning:

Morgen; Påfør Active Moist, ca. en ertestørrelse jevnt over hele ansiktet og hals. Om du har utbrudd eller kviser legger du Blemish Treatment Gel først og lar det tørke.

Kveld; Bruk svampen som følger med, fukt den og skum opp såpen/baren. Poler og jobb skummet inn i huden i 30-60 sekunder. Man kan med fordel la skummet ligge å virke ekstra i 2-10 minutter. Vaskes av i lunket vann og huden klappes tørr. Om morgenen kan man vaske med vann. La svampen lufttørke utenom såpen.

Morgen/Dag/Kveld; Blemish Treatment Gel bruker du 2-3 ganger om dagen. Alt etter behov. Kan legges over makeup på dagen.