Frakt og levering

- Alle ordre bestilt før kl 12 sendes samme dag. Dette med unntak av salgs dager,helger og høytid. Ordre bestilt etter kl 12 vil sendes neste virkedag. 

- Vi tilbyr fri frakt ved ordre over 799kr. Ved ordre under 799kr vil det tilkomme et frakt gebyr på 49kr. 

- Alle våre pakker sendes med bring. 

- De fleste pakker sendes med bring sin leverings løsning pakke i postkassen. Denne er sporbar og leveres direkte i din postkasse. Hvis pakken ikke får plass i postkassen eller hvis du har en usentral adresse, vil pakken leveres på nærmeste utleveringssted. Du vil da bli varslet om dette.

- Ønsker du å hente ordren din i vår butikk i Tromsø så kan du det ved å velge frakt alternativet Hent i butikk ved bestilling. Dette er helt gratis og du vil få en sms når ordren din er klar til å hentes. 

- Gavekort vil sendes på mail om ikke annet er oppgitt. Hvis du ønsker gvekortet sendt i posten kan du kontakte oss på info@essensbeauty.no så skal vi hjelpe deg så godt vi kan. Du kan også velge å hente dette i vår butikk i Tromsø

- På grunn av momsfritak sender vi ikke ordre til Svalbard og Jan Mayen

- Omkostninger for uavhentede pakker faktureres kunde med minimum kr 199.- uavhengig av fraktkostnader. Om du ikke får hentet pakken din ta kontakt med postkontoret der pakken din er ankommet. Eventuelt send oss en mail på info@essensbeauty.no. For retur/reklamasjon Trykk Her

 

SPOR PAKKEN DIN HER:

www.posten.no 

Sporingsnummer/kollinummer står oppgitt i ordrebekreftelsen du mottok ved bestilling.