Frakt og levering

- Vi sender ut ordre mandag, onsdag og fredag. Dette med unntak av salgs dager,helger og høytid, da det kan bli noe lengre ventetid. Ordre bestilt etter kl 12 vil sendes neste virkedag. Fra 22/12 - 26/12 2018 vil det ikke sendes hverken gavekort eller varer fra oss da lageret er stengt. Kontakt essens dagspa for gavekort. Første dato for forsendelse av varer bestilt i julen blir 27/12 2018. 


- Vi tilbyr fri frakt ved ordre over 799kr. Ved ordre under 799kr vil det tilkomme et frakt gebyr på 49kr. 


- Alle våre pakker sendes med bring. 


- De fleste pakker sendes med bring sin leverings løsning pakke i postkassen. Denne er sporbar og leveres direkte i din postkasse. Hvis pakken ikke får plass i postkassen eller hvis du har en usentral adresse, vil pakken leveres på nærmeste utleveringssted. Du vil da bli varslet om dette.


- Ønsker du å hente ordren din i vår butikk i Tromsø så kan du det ved å velge frakt alternativet Hent i butikk ved bestilling. Dette er helt gratis og du vil få en sms når ordren din er klar til å hentes. 


- Gavekort vil sendes på mail om ikke annet er oppgitt. Hvis du ønsker gavekortet sendt i posten kan du kontakte oss på info@essensbeauty.no så skal vi hjelpe deg så godt vi kan. Du kan selvfølgelig også velge å hente gavekortet i butikk på samme måte som beskrevet over.


- På grunn av momsfritak sender vi ikke ordre til Svalbard og Jan Mayen


- Omkostninger for uavhentede pakker faktureres kunde med minimum kr 199.- uavhengig av fraktkostnader. Om du ikke får hentet pakken din ta kontakt med postkontoret der pakken din er ankommet. Eventuelt send oss en mail på info@essensbeauty.no. For retur/reklamasjon Trykk Her

 

SPOR PAKKEN DIN HER:

www.posten.no 

Sporingsnummer/kollinummer står oppgitt i ordrebekreftelsen du mottok ved bestilling.