alle blossom jeju produkter

 

 

Fra øya Jeju i Sør-Korea kommer denne perlen av en serie. Den dyrebare og nydelig duftende oljen fra Camellia-planten har i århundrer blitt benyttet og verdsatt da den har en svært gjenoppbyggende og foryngende effekt på huden. Camellia blomstrer om vinteren og har blitt høstet av kvinner kjent for sin glødende hud og lange, skinnende hår.

Blomsten selv symboliserer feminin skjønnhet og oljen har en fjærlett konsistens men virker dypt nærende. Camelliaolje er rik på vitamin A, B, D og E og nærende omega 3, 6 og 9. Den molekylære vekten av oljen er en nesten identisk match med huden, slik kan oljen trekke dypt og raskt inn. Camelliaolje er også kjent for sin effekt på betente tilstander i huden, den roer ned, fukter og klarner opp huden for en sunnere glød og jevnere hudtone.

Blossom Jeju er en liten serie som dekker de fleste behov. Det er en fornøyelse å kunne presentere K-Beauty med en av de mest anerkjente seriene. 100% rene ingredienser pakket inn i et transportsystem som bringer de gode ingrediensene dypt ned i huden for maksimal effekt. 

Sheet maskene passer for alle.

 

Her er en oversikt over rekkefølgen av produkter i de to ulike seriene. 

 

 

Pink Label passer for de fleste hudtyper. 

 

 

 

Gold Label er anti-aging serien.

 

 

 

 1. Nourishing Soy Essence Petal Mask 5pk
  Blossom Jeju Nourishing Soy Essence Petal Mask 5pk
  300 kr
 2. Pink Camellia Lifting Marine Collagen Essence Petal Mask 5pk
  Blossom Jeju Pink Camellia Lifting Marine Collagen Essence Petal Mask 5pk
  300 kr

  Utsolgt

Bruk synkende rekkefølge