alle coola produkter

COOLA tilbyr et bredt sortiment av pleiende solbeskyttelse- og selvbruningsprodukter, for både ansikt, kropp, lepper og barn, med opp til 97% sertifisert økologisk innhold.

COOLA ble grunnlagt i California i 2002 av Chris Birchby, en tidligere surfeinstruktør som opplevde at begge foreldrene ble rammet av hudkreft, tildels som følge av mangel på solbeskyttelse. Chris og hans familie har alltid lagt stor vekt på å investere i økologiske matvarer, men de savnet økologiske alternativ innen UV-beskyttelse. Etter flere års forskning, ble COOLA lansert, og de kunne endelig tilby unike produkter med lokalt produserte og økologiske ingredienser, som dessuten også tåler tøffe påkjennelser ved en aktiv livsstil.

ØKOBEVISST
COOLAs produktutvikling, produksjon og logistikk utføres med bærekraft og miljøet i tankene. Produktene er for eksempel skapt i en soldrevet fabrikk, og blir fremstilt med mellom 70-97%. økologiske og bærekraftige ingredienser. Grønnere, men fortsatt eksklusive! Alle produktene beskytter og pleier huden med vitaminer, naturlige fytonutrienter og antioksidanter for å beskytte mot tidlig aldring. Naturlige fytonutrienter fra f.eks plankton gir naturlig beskyttelse mot solen, og gjør det mulig å minske mengden solbeskyttelsesmiddel i produktene. Produktene produseres uten bruk av para-amino-bensoesyre, parabener, petroleum og ftalater. For å sikre best mulig biodynamisk resultat, blir produktene laget med helt ferske og naturlige ingredienser, frie for sprøytemidler og andre skadelige tilsetninger.

 

 1. Classic Face SPF 30 Unscented
  Coola Classic Face SPF 30 Unscented
  379 kr
 2. Mineral Face SPF 30 Matte Cucumber
  Coola Mineral Face SPF 30 Matte Cucumber
  389 kr
 3. Body Spray SPF 30 Unscented
  Coola Body Spray SPF 30 Unscented
  389 kr

  Utsolgt

 4. Body Spray SPF 30 Tropical Coconut
  Coola Body Spray SPF 30 Tropical Coconut
  389 kr
 5. Makeup Setting Spray SPF 30
  Coola Makeup Setting Spray SPF 30
  499 kr
 6. Daydream™ SPF 30 Mineral Primer
  Coola Daydream™ SPF 30 Mineral Primer
  499 kr
Bruk synkende rekkefølge