alle when produkter

 

When Sheet Mask - høykvalitetsmasker, både hva gjelder ingrediensene og selve maskematerialet. De populære sheet-maskene fra K-Beauty regimet har tatt verden med storm! When skiller seg ut fra konkurrentene da de er av Bio-cellulose teknologi og kokosnøtt som naturlig inneholder mykgjørende virkestoffer som tilpasser seg huden perfekt og som strammes opp mens ingrediensene penetrerer inn i huden. Holder 100 ganger sin egen vekt og 10 ganger mer enn andre papirmasker. Teknologien i masken gjør at ingrediensene penetrerer inn i huden og fordamper eller renner ikke.

Den ekslusive When masken har overlegen klebeevne, den er basert på kokosnøtt og har 3D-fiber som oppnår perfekt kontakt med huden, virker okkluderende og gir dermed en optimal levering av ingredienser. Helt naturlig og biologisk nedbrytbar. Tykkere enn andre masker på markedet, gir mer fukt og er ekstremt komfortabel å bruke.

Simply-When er en rimeligere variant og er basert på bio-cellulose. Perfekt for et deilig hjemmespa, eller for reisen når huden trenger litt ekstra pleie og omsorg. Påføres renset hud, la virke i opptil 30 minutter.

 

 

 

 

 

 

 1. 10:00 PM
  When 10:00 PM
  100 kr
 2. Simply When Snow Song
  When Simply When Snow Song
  60 kr
 3. Simply When Present Perfect
  When Simply When Present Perfect
  60 kr
 4. Simply When Water Wish
  When Simply When Water Wish
  60 kr
 5. Simply When Cosmic Calm
  When Simply When Cosmic Calm
  60 kr
 6. Simply When Future Fresh
  When Simply When Future Fresh
  60 kr
 7. The Last Choice
  When The Last Choice
  100 kr
 8. Snow Magic
  When Snow Magic
  100 kr
 9. Glamour Base
  When Glamour Base
  100 kr
 10. Travelmate
  When Travelmate
  100 kr
 11. Special Package - Holiday Package
  When Special Package - Holiday Package
  450 kr
Bruk synkende rekkefølge