essensbeauty.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Nettbutikken med fagfolk bak disken

When

 

When® Beauty er et innovativt ren hudpleiemerke. Den ble opprettet i 2011 av Jin Han Lee, en helsespesialist fra Korea, for å bringe høykvalitets hudbehandlinger fra hudlegeklinikker og spa for å passe livsstilen til travle moderne kvinner som kanskje ikke har "tid" eller råd til slik luksus.

When er et av de aller beste merkene fra Sør-Korea og kjent for sheetmasker av eksepsjonell kvalitet. Det er både selve essensene og serumene i maskene, i tillegg til at kvaliteten på selve sheeten (stoffet), skiller seg ut fra konkurrentene. Du får 3 ulike serier sheetmakser fra When.

Den ekslusive When masken har overlegen klebeevne, den er basert på kokosnøtt og har 3D-fiber som oppnår perfekt kontakt med huden, virker okkluderende (lukker ingrediensene inne slik at de ikke fordamper) og gir dermed en optimal levering av ingredienser. Helt naturlig og biologisk nedbrytbar. Tykkere enn andre masker på markedet, gir den mere fukt og er ekstremt komfortabel å bruke.

Simply-When er en rimeligere variant og er basert Bemliese™, et ultramyk, biologisk nedbrytbart lintark av bomull laget av Asahi-Kasei fra Japan, som er det best utprøvde materialet i sheet masker. Det gir også fantastisk fuktighet da arket kan holde på væske 13 ganger sin egen vekt.

Simply When Vegan er som navnet sier, et rent vegansk produkt med sheet laget av vegansk sertifisert Bambo Lycocell som er økovennlige og milde mot huden. De kan absorbere 1,5 ganger mer veske enn regulære sheetmasker. Høyere retensjon av væsker og jevn levering fra Bamboo-Lyocell Vegan-laken vil effektivt levere essensens næringsstoffer til huden.

 


Populært i When

FILTER
Hudtype
Lukk
Kategorier
Lukk
Pris
kr
-
kr
Filtrer
Viser 1 til 19 (av 19 produkter)

Trykk ENTER for å søke