essensbeauty.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Nettbutikken med fagfolk bak disken

Oxygenetix

Denne foundation er ulik alle andre du har prøvd.

Oxygenetix Oxygenating Foundation er den som lar huden puste best. Den dekker rødhet, arr, ujevnheter og pigmenteringer mens huden heles. Oxygenetix er en medisinsk foundation, trygg for de med akne, rosacea, psoriasis, eksem og sår. Du kan også benytte den etter behandlinger som microdermabrasjon, laser, injeksjoner og peeling. Den har en kremet konsistens, tørker ikke ut og flaker ikke av og resultatet varer hele dagen. Opplev forskjellen Oxygenetix gjør.

Ideell for sensitiv, irritert og skadet hud, dette er et must-have produkt. Du dekker, jevner ut hudtonen og heler skadede celler. Fri for parfyme, oljer og parabener er dette et trygt produkt for hud som lett reagerer. Vannfast formula og SPF 25.

En revolusjon av en foundation! I utgangspunktet ble Oxygenetix laget for pasienter som trengte makeup etter kirurgiske prosedyrer. Fantastisk dekkevne, om det er grunnet prosedyrer, akne, rosacea, arr eller annet. Med denne foundation kan du ikke bare dekke, den pleier og hjelper huden å heles med et naturlig og svært holdbart resultat.

FILTER
Kategorier
Lukk
Pris
kr
-
kr
Filtrer
  • Bilde av Foundation Bilde av Foundation

    Oxygenetix Breathable Foundation – et gjennombrudd innen foundation og dekkevne. Minimerer...

    825,-
Viser 1 til 1 (av 1 produkter)

Trykk ENTER for å søke